Vanlighet är gravt underskattat. Gravt!

När man bor alldeles till vänster om jordens epicentrum, också kallat ”nioåringen med Stora Känslor(TradeMark)” kan det hända att man blir lite trött på just ”Stora Känslor(TradeMark)”-biten.

Kan man få en helt vanlig dag, tack? Med bara typ… lite halvblaskiga känslor? Kanske nån ensam liten inlagd gurkbit nånstans där i mitten, tillsammans med svag senap och Felix ketchup. Isbergssallat som är lite ljummen, och mjuk. Avslagen läsk. Mjuka pommes med för lite salt. Vanlighet. Beigehet. Vanilj.

Det kanske inte måste vara sånt drama varje dag? Jag bara säger det.

Annonser

4 responses to “Vanlighet är gravt underskattat. Gravt!

  1. Dom som lever vanliga, beiga liv brukar prata om mera action please… Men du har rätt, en vanlig, bara EN vanlig dag skulle vara uppskattat. Följer din blogg med stor behållning, har 1 asspie hemma.

  2. OMG!
    Ja, precis vad jag brukar säga, det behöver inte vara som en j-a serietidning eller film hela tiden, jag skulle klara mig alldeles utmärkt med lite sådär förutsägbar mellanmjölkig Svennebanantillvaro som bara flyter på , och barnen växer och liksom bara flyter med de också, och bilen går bra och vi ska köpa en ny soffgrupp och fy så trista tapeterna i hallen ser ut, det var ju fem år sedan vi gjorde om!…
    … Vi brukar säga att det i alla fall aldrig är tråkigt hos oss, vi är något mellanting av Pippi Långstrump, Familjen Addams och någon skruvad engelsk serie, och att vi är snälla efter första kaffekoppen på morgonen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s