Sovsäckens lov

Två barn som sovit utmärkt i varsin sovsäck. Ett sånt där tips jag inte ens tänkt på att dela med mig av i npf-världen på många år. I många år sov Mathilda enbart i sovsäck. Antar att det blir en sorts kram-/tyngdtäcke-/tryckeffekt. Och så kan man inte sparka av sig den lika lätt så man vaknar och fryser på natten.

Själv får jag lite lätt klaustrofobi, men barnen är nöjda. Enda problemet är att få upp dem på morgonen när sängen är så skön… 😉

Annonser

4 responses to “Sovsäckens lov

  1. Fred har sovit i tält, först i egen konstruktion av sopsäckshållare och överkast och sedan i ett riktigt tvåmanstält uppställt inomhus. Det som funkar är BRA. Kedjetäcke var inget för Fred, han föredrar extra super fluffigt tjockt duntäcke. Med vitt påslakan på. Jag har skapat en grupp på fb ”Autismspektrum – Kreativa lösningar”, där sovsäckstips och tältsovning är givna inlägg. Vill du bli medlem?

  2. När sonen sov som sämst förra sommaren fick han sova i sovsäck på balkongen och blev kvar där långt in på hösten. Tyvärr blir det för varmt inne. Nu sover han bättre och har gått över till tyngdtäcke, men sovsäcken var verkligen en räddare i nöden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s